Il est belle!

Este primul articol dedicat …”Domnului Perfect”. In fine, „domn”, „doamna” in cazul lui Lee Jun Ki produce intrucatva confuzie. Si totusi titlul de mai sus i se potriveste.

Lucrul care iti sare in ochi imediat cand este vorba de Lee Jun Ki este fizicul sau. In general nu ar fi de dorit  inceputul unei  „fise personale” pentru un actor sa inceapa cu asa ceva dar in cazul de fata asa ceva este esential. Pentru ca intr-adevar Lee Jun Ki poate fi catalogat ca „superb”. Nu este, poate, actorul coreean cel mai sexy,  dar este intr-adevar frumos. In cazul lui este vorba de o frumusete mai degraba „rece”, sau poate mai bine ar fi sa spunem „distanta”. Este ca o opera de arta pe care o putem admira dincolo de un geam protector.

Frumusetea vine, se poate spune, din ochii extrtem de fini si, de aici, cu o nota feminina accentuata. Deindata ce se deghizeaza in femeie iluzia este completa.  El este frumoasa! Dincolo de aceasta frumusete Lee Jun Ki ramane un barbat cu atribute masculine „de clasa”.

De fapt avem de-a face cu un expert in arte martial. Bine, poate nu chiar un expert dar un specialist foarte bun cel putin, asa cum se poate vedea in Fly Daddy Fly„, „Iljimae” sau in „Time between dog and wolf „.

Desi se va intoarce din armata abia in 2012  „Junki Mania” nu are nici o sansa sa dispara in acest interval.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Film coreean, Filme coreene, Filme istorice, Iljimae, Lee Jun Ki, The king and the clown, Time between dog and wolf, Vedete coreene și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Il est belle!

 1. fulvia gardescu zice:

  Pur si simplu il ador. Mi-au placut toate rolurile pe care le-a facut, si pe care le-am vazut. L-am vazut in eternul indragostit, in baiatul rau(cred ca acest rol i-a venit ca o manusa), in justitiar, si chiar antrenor de arte martiale. Sa nu mai vorbim de rolul de femeie care l-a consacrat(cel putin asa am citit pe mai multe situri). Un rol care m-a lasat muta de uimire. L-a jucat cu asa o naturalete ca am plans pur si simplu

 2. fulvia zice:

  La multi ani. Dragul de el .E in armata , sper sa pastreze candoarea privirii si dupa ce se intoarce.

 3. Gong Gil zice:

  Da, Junki este deosebit
  🙂
  Multumesc de comentariu

 4. Gong Gil zice:

  🙂
  OOOO!! Junki fan! Multuemsc
  🙂
  Da
  mai are mai putin de un an:)

 5. fulvia gardescu zice:

  Consider ca toate pozele lui sunt super frumoase, dar cele din armata unde se vede clar ca s-a maturizat sunt cele mai tari. Aici de fapt vedem fata lui frumoasa, fara modificari de photoshop. Il vedem asa cu este natural. Are o frumusete -dupa mine-uluitoare. E mare lucru sa arati asa de bine fara nici un retus.

 6. Gong Gil zice:

  🙂
  Da, este o frumusete naturala 🙂
  este chiar foarte frumos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s