The Prince of K

Sau Song Il Kook sau Song19 sau 1958 .

Pe scurt, „Printul Coreei”, asa cum i se spune dupa  „Emperor of the Sea„,”Jumong” si „Kingdom of the Winds„.Calitatea principala a fost exprimata in engleza: „GeNtLe„.”Politicos”, „gentil”, „bine-crescut”, am spune noi. Sau „cu clasa”. Si asa nici nu este de mirare, avand in vedere ca poarta cu sine o intreaga „mostenire” istorica – cu bunici si strabunici implicati activ in miscarea de independenta a Coreei.De fapt (asa cum a fost dezvaluit abia cu ocazia filmarii serialului „Kingdom of the Winds”) Song Il Kook are o pronuntata latura „artistica”.

Cu toate acestea personajele sale „emblema” au fost cele in care accentul a fost pus pe calitatile sale fizice, indeosebi calitatile in arte martiale, luptele cu tenta istorica si talenttul indiscutabil de calaret – „Emperor of the Sea„, „Jumong„, „Kindgom of the Winds„. Fie ca a fost vorba de Yeoum Mon/Yeom Jang, Jumong sau Muhyul / Daemusin am avut de-a face cu personaje unde poate ca la inceput am fost atrasi de calitatile fizice. In final am fost cuceriti insa de  aspectele psihologice evidentiate in interpretarea sa.

In general ar fi de dorit ca inceputul unei „fise personale” pentru un actor sa fie cuprinda cat mai multe informatii primare.Dar in cazul lui Song Il Gook acesta ar fi incomplet. Asa ca vom reveni.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Emperor of the Sea, Hallyu, Jumong, Legendele palatului, Legendele palatului: Printul Jumong, Sea God, serial corean, seriale coreene, Seriale istorice, Song Il Gook, The book of three han, The Kingdom of The Winds, Vedete coreene și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la The Prince of K

  1. Pingback: Imparatul marii (EOTS) | Sageuk and other Kdramas

  2. Pingback: Imparatul Marii | Blogul fara nume

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s