Ollybolly

Ollybolly” nu este un serial sau un film coreean ci o minunata carte pentru copii realizata de Fundatia Daum.

Este vorba de o carte de povesti on-line, care prezinta basme din mai multe tari. Pana in prezent au fost prezentate 34 de povesti din: Mongolia, Filipine, Uzbekistan, Thailanda si Vietnam.

In viitor se intentioneaza prezentarea basmelor si povestilor nationale din alte tari ale Asiei,  din Africa si America de Sud.Cartea on-line  prezinta basmele si povestile sub forma unor desene animate cu subitrare in trei limbi: coreeana, engleza si limba tarii din care provine povestea sau basmul.Volumul virtual are atat un scop didactic – de a-i invata pe copii din Coreea sau alta tari elemente legate de cultura si limba unor alte tari, necunoscute celor mai multi dintre ei – cat si unul social – de a ajuta imigrantii non-coreeni de a invata limba tarii in care au emigrat.

In plus, prezentarea povestilor este asigurata de interpretarea nor cunoscuti actori coreeni sau de cea a membrilor personalului ambasadelor straine din Seul – unul dintre actorii care au participat la acest proiect este si Song Il Gook.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Coreea, Hallyu, Korean Wave, Song Il Gook, Vedete coreene și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s