Printul Jumong – Episodul 2

Armata de fier nu l-a putut gasi pe Haemosu in fosta sa ascunzatoare si comandantii ei o acuza pe Yuhwa ca a tanuit un dusman al imperiului Han.  Mai mult, pentru ca Yuhwa este membra a tribului HaBaek, toti membrii acestuia vor fi omorati.

Armata de fier incendiaza astfel satul tribului HaBaek, ii ucide pe toti membrii sai si o duce pe Yuhwa in Hyeonto pentru a o executa acolo.

In fuga sa, Haemosu se intalneste cu un grup de comercianti din Jolbon, seful acestora fiind  Yeon Ta Bal, care calatorea in scopuri comerciale impreuna cu oamenii si sotia sa, care astepta un copil. Yeon Ta Bal il accepta pe Haemosu in cadrul trupelor sale comerciale si ii povesteste despre distrugerea tribului HaBaek de catre Armata de fier, vestile luandu-l pe neasteptate pe Haemosu. Vazand cat de mirat si, totodata, nelinistit devine Haemosu la aflare acestor noutati Yeon Ta Bal devine si el suspicios fata de acesta.

Geum Wa si armata Damul ajung in satul tribului HaBaek  si constata urmarile atacului Armatei de fier. Geum Wa afla ca Yuhwa a fost arestata si dusa in Hyeonto pentru a fi executata si intentioneaza sa o salveze.

In timpul noptii, armata Damul aflata sub comanda lui  Geum Wa ataca tabara Armatei de fier si o salveaza pe Yuhwa.

Are loc o discutie intre Yuhwa si Geum Wa care o intreaba daca este adevarat ca l-a salvat pe Haemosu, adaugand ca vrea sa stie acest lucru ca prieten al generalului, pentru a vedea cum poate sa-l ajute pe acesta. Yuhwa ii va spune ca Haemosu traieste, astfel incat  Geum Wa si armata Damul incep sa il caute, fiind convinsi ca el sa va intoarce pentru a continua lupta.

Intre timp ce sotia lui Yeon Ta Bal nastea, tabara comerciantilor este atacata de o ceata de banditi. Cu ajutorul lui Haemosu trupele lui Yeon Ta Bal fac fata atacului. Mai mult, sotia lui Yeon ta Bal naste o fetita pe care acesta se hotaraste sa o numeasca Seoseonho. Trupele lui Yeon Ta Bal ajung in Hyeonto unde Yeon Ta Bal intentioneaza sa se intalneasca cu functionarii imperiului Han – nu numai pentru afaceri ci si pentru a li-l preda pe Haemosu. Aducandu-si aminte ca acesta a salvat viata lui, a sotiei sale si a trupelor sale comerciale decide sa nu il predea pe Haemosu imperiului Han.

In schimb, ii cere lui Haemosu sa plece cat mai departe, astfel incat viata lui si a celor din trupele sale comerciale sa nu fie pusa in pericol.

Atunci cand Armata de fier ajunge in Hyeonto fara Doamna Yuhwa, Yeon Ta Bal il informeaza despre acest fapt pe Haemosu, care se decide sa plece.

Geum Wa o aduce pe Yuhwa in palatul din Buyeo, stranind supararea marii preotese, Yeomieul, care il sfatuieste sa nu o tina aproape de el, sfat de care Geum Wa nu tine cont.

Haemosu se intoarce in ascunzatoare armatei Damul. Geum Wa ajunge imediat acolo pentru a-l intalni si a-i cere sa vina la palatul din Buyeo. Acolo Haemosu ar trebui sa-l intalneasca pe regele Buyeo si sa stabileasca impreuna un plan de lupta, Haemosu fiind de acord cu aceasta.

Regele Hae Bu Ru are o discutie cu Haemosu si cad de acord ca armata Damul si cea a regatului Buyeo sa actioneze impreuna.

Geum Wa il duce pe Haemosu sa se intalneasca cu Yuhwa. Heamosu este surpins sa o vada pe tanara si, imediat, ingenunchiaza in fata ei.  „Am facut fata de tine o greseala care nu poate fi iertata”, spune el.
Desi sotia lui Geum Wa, printesa Wan Hoo, se teme ca Yeuhwa va ramane la palat ca o concubina a printului, aceasta decide sa plece din palat impreuna cu Haemosu.

Cei doi isi declara reciproc sentimentele pe drum.

Incep pregatirile de razboi, Geum Wa si Haemosu urmaresc productia de arme, antreneaza trupele si cauta noi aliati intre triburile vecine.

Intr-o noapte, in timp ce Yuhwa era ocupata cu ascutirea unor sabii, Haemosu o cauta pentru a-i inmana un inel, ca simbol al sentimentelor sale fata de ea. Cei doi formeaza acum un cuplu.

Yeomieul si primul ministru cer audienta la regele Buyeo, cautand sa-l convinga sa nu il mai ajute pe Haemosu, care ar constitui o amenintare fata de Buyeo.

Impreuna decid sa-l atraga in capcana pe Haemosu, astfel incat acesta sa fie capturat de Armata de fier a imperiului Han.
Haemosu si armata Damul sunt anuntati ca sute de refugiati sunt dusi in Hyeonto, iar Haemosu decide sa ii salveze. Desi il cauta pe Geum Wa pentru a-l ajuta in salvarea refugiatilor capturati,  mesagerul lui Haemosu este ucis de primul ministru, astfel incat Geum Wa nu stie nimic de actiunea prietenului sau.
Ajuns la tabara refugiatilor Haemosu este prins in capcana, ostaticii fiind de fapt ostasi ai Armatei de fier deghizati.
Haemosu este luat prizonier iar armata Damul este infranta prin aceasta stratagema.

Geum Wa ajunge prea tarziu si gaseste numai trupurile neinsufletite ale soldatilor armatei Damul. Unul dintre raniti ii spune, inainte de a muri, ca Haemosu a fost luat prizonier si dus in Hyeonto.

Yuhwa merge in secret in Hyeonto pentru a-l vedea pe Haemosu. Acesta este in piata centrala a orasului, legat si orbit de soldatii, astfel incat nu o poate vedea pe Yuhwa, desi aceasta sta chiar in fata lui.

Cand incearca sa se apropie de Haemosu, Yuhwa este oprita de Geum Wa care ii spune ca il va salva pe Haemosu chiar cu pretul vietii lui. Yeuhwa izbucneste in lacrimi si ii spune ca este insarcinata cu copilul lui Haemosu.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Coreea, Film coreean, Filme coreene, Filme istorice, Hallyu, Han Ji-Hye, Historical Korean dramas, Jumong, KDrama, KMovie, Korean Wave, Legendele palatului, Legendele palatului: Printul Jumong, New Korean Wave, Sageuk dramas, serial corean, seriale coreene, Seriale istorice, Song Il Gook, The book of three han, Vedete coreene și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Printul Jumong – Episodul 2

 1. Anonim zice:

  foarte frumos a fost jumong sa mai dati filme coreene

 2. Gong Gil zice:

  tvr1 le da
  🙂

 3. Dorina zice:

  Ce episod trist!

 4. Gong Gil zice:

  ai sa il vezi in reluare probabil in curand 🙂

 5. asta e filmul cel mai bun care l-am vazut nu stiu de ce dar mie imi era mereu jale de al treilea fiu nu mai stiu cum il cheama care era mereu imbrăcat in verde!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s