Printul Jumong – Episodul 17

Jumong o ajuta pe Soseono sa se lupte cu atacatorii, acestia reusind sa fuga pana la urma.

Ma Ri si ceilalti din trupele comerciale intra in camera si afla cu mirare de atacul nocturn.  Sayong se uita la unui dintre atacatori care este ucis.Sayong il recunoaste ca unul dintre soldatii  din Heng pe care l-au intalnit atunci cand faceau negit cu armele.Ulterior,  Sayong primeste unele informatii despre atacatori si ii spune lui Soseono ca ei au fost trimisi de Bae Mang, un general din Heng In care intre timp ajunsese bandit. Soseono isi aduce aminte de incident si spune ca ar fi trebuit sa ii ucida atunci cand ar fi putut face acest lucru.

Mai mult, adauga Sayong, nu numai ca Bae Mang si oamenii lui sunt acum banditi, dar ei sunt si fosti soldati, beneficiind astfel de instructie militara.  De aceea, sugereaza Sayon, ar fi mai bine sa intrerupa expeditia si sa se intoarca in Buyeo.  Si Gye Pil este de acord cu Sayong, in timp ce Jumong tace, privind-o pe Soseono.  Jumong discuta cu prietenii sai, carora le cere sa il insoteasca in tabara lui Bae Mang, fara ca Soseono sa stie acest lucru.In Buyeo, regele Geum Wa este ingrijorat de sosirea lui Yang Jung. Yang Jung cere regatului Buyeo sa trimita 10.000 de soldati pentru a lupta cu trupele Han in razboiul cu triburile rebele din sud-est. In caz de refuz, anunta el, imparatul va lua masuri impotriva regatului Buyeo.Curtenii sunt impartiti in doua tabere: cei care sunt de parere ca este bine sa fie satisfacuta cerinta imparatului Han si cei care se opun vehement acestei idei. Yang Jung se intalneste cu Daeso pentrtu a-l convinge sa il persuadeze pe regele Geum Wa sa trimita trupele cerute. In schimbul ajutorului el ii promite lui Daeso inzestrare cu arme de otel a celor 10.000 de soldati, lucru de care va beneficia si regatul Buyeo dupa incheierea razboiului. Daeso incearca sa il convinga pe regele Geum Wa in favoarea trimiterii de trupe in ajutorul imperiului Han.

Regele Geum Wa ii asculta argumentele dar ii spune ca nu se grabeste cu decizia inca. Jumong si cei trei prieteni ai sai se infiltreaza in ascunzatoare lui Bae Mang pentru a vedea care este situatia de fapt.
Ei afla astfel care este traseul pe care ataca trupele lui Bae Mang.Soseono se gandeste la o rezolvare a problemei.  Ea le spune lui Gye Pil si  Sayong ca ar vrea sa mearga mai departe spre Gosan dar este nevoita sa se gandeasca la soarta trupelor sale comerciale, de aceea decide sa se intoarca in Buyeo.

In acest moment intra in camera Jumong care ii cere ca, inainte de a se intoarce in Buyeo, sa il lase sa incerce sa gaseasca o cale spre Gosan.  Pentru aceasta, spune Jumong, el are nevoie de numai doua zile.  Soseono este de acord, mai ales ca Jumong ii spune ca nu va pune in pericol grupul sau comercial.

Ma Ri, Oyi si Hyeopbo sunt mirati si speriati de ideile lui Jumong dar accepta pentru ca altfel Jumong le spune ca va intra singur in ascunzatoarea banditilor.

Ma Ri, Oyi, Hyeopbo si Jumong se deghizeaza in negutatori si merg in mod intentionat pe drumul atacat de obicei de banditi.

Cei patru sunt atacati si luati prizonieri de trupele lui Bae Mang, urmand sa fie vanduti ca sclavi.

Cand  Soseono se arata ingrijorata de viata celor patru Sayong ii atrage atentia ca este ea tinde sa se apropie de Jumong, astfel incat in competitia acestuia cu Daeso se pare ca pentru Soseono exista un castigator. Soseono nu neaga faptul ca simte nevoia de a avea grija de Jumong si il intreaba pe Sayong daca poate sa ii dea o explicatie, declaratie care ii face pe Sayong sa zambeasca.

Gype Pil ii anunta ca Jumong si prietenii lui au fost luati prizonieri de banditi. Soseono este surprinsa si tematoare in acelasi timp.

In timp ce Jumong si prietenii lui sunt luat prizonieri de Bae Mang, tabara banditilor este vizitata de Han Dong, nimeni altul decat mana dreapta a lui Dochi.  Acesta ii descopera printre prizonierii din ascunzatoare pe Jumong si cei trei prieteni ai lui. In decursul noptii, Jumong incearca sa scape din inchisoare impreuna cu prietenii lui dar sunt prinsi intr-o capcana de oamenii lui Bae Mang, care se astepta la acest plan. Cum planul esueaza lamentabil, cei patru sunt inchisi din nou. Han Dong cumpara cativa sclavi si ii cere lui Bae Mang sa il ucida pe Jumong. Acesta accepta aparent dar recunoaste ca nu il intereseaza deloc Jumong ci numai Soseono.

Han Dong se intoarce in Buyeo si il anunta pe Daeso ca Jumong va fi ucis de Bae Mang. Buyoung aude discutia dintre cei doi si izbucneste in plans.

Yeomieul indeplineste in continuare ritualurile sacre dar brusc cade intr-un lesin adanc. Yang Jung incepe sa se arate nerabdator legat de intarzierea deciziei din partea regelui Geum Wa si il ameninta pe Daeso cu repercursiuni asupra regatului Buyeo. Mopalmo si Musong discuta in fieraria care este goala, fiind inchisa pe timpul vizitei delegatiei imperiului Han.  Mopalmo ii spune lui Musong ca Jumong este singurul indreptatit sa fie rege, lucru auzit de Young Po, care soseste pe neasteptate la fierarie.
Young Po este furios si ii cere lui Mopalmo sa nu mai spuna asa ceva, in caz contrar amenintandu-l cu moartea. Yang Jung se intalneste cu Geum Wa pentru a vedea ce decizie a luat. Regele ii spune ca a decis sa nu trimita soldati in ajutorul trupelor imperiului Han, Yang Jang amenintandu-l cu represalii.

Dupa plecarea lui Yang Jung, regele Geum Wa ii anunta pe curteni sa se pregateasca de razboi, pentru ca in mod sigur vor exista represalii ale imperiului Han pentru decizia tocmai luata. Daeso si primul ministru nu sunt deloc bucurosi de aceasta decizie dar nu au ce face, avand in vedere ca problema sarii este din nou in actualitate iar ei nu mai au solutii in acest moment. Yeomieul are o noua discutie cu regele Geum Wa, in care acesta ii reproseaza din nou amestecul pe care l-a avut in moartea prietenului sau, Haemosu. Mai mult, o anunta regele Geum Wa, el nu o va mai consulta niciodata in problemele regatului, asa cum este cea de acum.

Cele doua zile cerute de Jumong si Soseono, deosebit de ingrijorata, decide sa mearga chiar ea in tabara lui Bae Mang. Desi Gye Pil si Sayong se opun, hotararea ei este de neclintit.

Sosono ajunge in tabara lui Bae Mang si, pentru ca acesta nu era acolo pentru scurt timp, este inchisa in aceeasi celula cu Jumong.

Jumong este ingrijorat de decizia luata de Soseono de a veni in tabara banditilor. Soseono cauta sa il linisteasca, spunandu-i ca a venit sa negocieze cu Bae Mang.
Soseono ii spune ca ea i-a incredintat viata ei lui Jumong si ca nu ii va parea  rau daca da gres in negociere.

Jumong este surprins si cauta sa spuna ceva cand sosesc banditii pentru a o lua pe Soseono cu eiIn acest moment Jumong ii spune ca si el a decis sa isi puna viata in mainile ei.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Coreea, Film coreean, Filme coreene, Filme istorice, Hallyu, Han Hye Jin, Han Ji-Hye, Historical Korean dramas, KDrama, KMovie, Korean Wave, Legendele palatului, Legendele palatului: Printul Jumong, New Korean Wave, Sageuk dramas, serial corean, seriale coreene, Seriale istorice, Song Il Gook, The book of three han, Vedete coreene și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Printul Jumong – Episodul 17

  1. Dorina zice:

    Prima!:-x:-x

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s