Printul Jumong – episodul 25

Soldatii Han pornesc pe urmele lui Jumong si ale prietenilor sai.

Cu destula greutate Jumong si cei trei prieteni ai sai reusesc sa scape.
„Am auzit de armele lor dar nu mi-am imaginat asa ceva”, exclama Oyi, inca speriat. „De aceea li se spune Armata de Fier”, spune Ma Ri. „Ce ar trebui sa facem?”
Jumong le sugereaza astfel sa se confrunte cu Armata de Fier pentru a salva refugiatii dar Pyi este de parere ca este prea periculos.
Cu toate acestea Jumong ii roaga sa aiba grija de refugiati pentru ca el are deja un plan. Cand se intuneca Jumong si prietenii sai hartuiesc Armata de Fier si reusesc sa elibereze refuguatii luati prizonieri.
Jumong infrunta de unul singur Armata de Fier, tragand cu arcul in ostasii Han in zona care nu era acoperita de armura.
A doua zi Yang Jung este instiintat ca Armata de Fier au fost infrante si refigiatii au fost eliberati.
Guvernatorul Hyeonto este uimit. Cine oare a indraznit sa faca asa ceva? Cine a atacat Armata de fier? Locotenentii sai ii spun ca a fost un atac supriza si ca numarul atacatorilor este necunoscut. Atunci Yang Jung ordona trimiterea de trupe  suplimentare pentru capturarea atacatorilor si le cere ministrilor sa nu sufle o vorba despre aceasta delegatiei Han care tocmai venisera in vizita.Specialistii in arme de fier care tocmai venisera in Hyeonto sunt primiti de Yang Jung .
Totodata Yang Jeung se intalneste cu Daeso care venise in Hyeonto pentru a negocia aflarea secretului armelor de otel. pentru prima data Daeso se intalneste cu viitoaresa sotie,  Yang Seol Ran. Cum aceasta se arata ingrijorata de viitorul casatoriei lor, Daeso o linisteste pentru ca el isi va tine promisiunea facuta tatalui ei. Naro il intreaba pe Daeso daca se va casatori cu fata lui Yang Jung si ce se va intampla cu Soseono.  Daeso ii rapsunde ca atata  timp cat el va fi viitorul rege al Buyeo el va avea cate concubine va dori desi, recunoaste el, important nu estedaca se casatoreste cu Seol Ran ci daca Soseono il va accepta pe el.
Yeon Ta Bal soseste si el in Hyeonto dar este destul de greu sa se intalneasca cu specialistii Ha. De aceea el trimite o cerere oficiala in acest sens lui Yang Jung care ii inlesneste intalnirea cu specialistii Han. Marea preoteasa Ma Oo Ryeong indeplineste o serie de ritualuri pentru imbunarea divinitatilor. Ea se gandeste sa o faca raspunzatoare de toate relele abatute asupra regatului pe Yeomieul.Preotesele Ryeong si Bei Er Yoo Hwa merg in vizita la Domana Yuhwa pe care o anunta ca printul Jumong trebuie sa paraseasca Buyeo daca vrea sa traiasca.

In acest timp Jumong si prietenii lui ii aduc pe refugiati la granita Hyeonto.

Cum refugiatii merg foarte incet Jumong isi da seama ca exista pericolul ca ei sa fie atacati de trupele Han de aceea ii cere lui Hyeopbo sa ii escorteze pe refugiati mai departe in timp ce el, Ma Ri si Oyi vor cauta sa abata armata Han din drumul ei. Yeon Ta Bal se intalneste cu Yang Jung caruia ii cere sa ii inlesneasca intalnirea cu seful expertilor Han, Seung Nong Sa. Yang Jung este de acord cu intalnirea.Soseono il asteapta in afara palatului pe tatal lui si se intalneste cu Yang Seol Ran.

Yoo Tae o anunta pe Soseono ca Daeso este in Hyeonto, aparent pentru a negicia tipul si cantitatea marfurilor pe care trebuie sa le schimbe Buyeo cu imperiul Han. Soseono nu crede ca acesta este adevaratul motiv pentru care Daeso este in Hyeonto si devine suspicioasa.

Yang Jung aranjeaza intalnirea dintre  Yeon Ta Bal si expertul Han, Seung Nong Sa.Cei doi nu se inteleg in ceea ce priveste cumpararea de arme de otel de catre Yeon Ta Bal. Desi Yang Jung este suparat de situatia creeata,  Yeon Ta Bal reusteste sa il convinga de corectitudinea cererii sale si, mai mult, il convinge sa il ajute in demersuld e cumpara aceste arme. In Buyoe Young Po este nelinistit, gandindu-se cum sa castige competitia. Dochi ii sugereaza ca ar trebui sa il elimine pe Yeon Ta Bal, care, spune Dochi, mereu i-a ajutat fie pe Jumong fie pe Daeso.

Young Po decide sa trimita trupe la Yon Ta Bal acasa si ii confisca acestuia toate documentele comerciale.

Young Po descopera astfel unele rapoarte secrete ale lui Yeon Ta Bal  si i le inmaneaza regelui Geum Wa. Cum unul dintre aceste rapoarte viza exact vizita specialistilor Han in Hyeonto despre care Yeon Ta Bal nu ii spusese nimic regele Geum Wa este foarte suparat. Jumong, Oyi si Ma Ri se confrunta cu Armata de Fier dar reusesc sa o infranga gratie talentului de arcas al lui Jumong. Vestile legate de infrangerea Armatei de Fier si evadarea refugatilor ajung ls urehile lui Yang Jung si Dae So si ii uimesc pe acestia.

Hyeopbo se intoarce in Hyeonto si se intalneste cu Jumong, Ma Ri si Oyi.

Juming il intreaba pe  Hyeopbo daca refugatii au ajuns in siguranta in Buyeo. Auzind ca da  Jumong le cere ajutorul lui Ma Ri, Oyi si Hyeopbo pentru a-i localiza pe refugiati.
Pentru ca Oyi nu intelege la ce i-ar trebui informatia, Jumong le spune celor trei prieteni ai lui ca retragerea lui din competitia pentru desemnarea printului mostenitor era legata de lipsa unui scop si ca el are acum un obiectiv in viata.

Discutia celor patru este intrerupta de Sayong si Gye Pil suddenly  care intra in hanul unde mancau ei si ii vad. Naro ii spune lui Daeso ca i-a vazut pe Soseono si Yeon Ta Bal in Hyeonto.. daeso vrea sa se intalneasca cu acestia imediat.  In acleasi timp Gye Pil il duce pe Jumong la hanul unde statea Soseono si Yon Ta Bal.Gye Pil discuta apoi cu Sayong, Ma Ri, Oyi si Hyeopbo. He then spoke with Sayong, Ma Ri, and Hyeopbo Oyi. Cei trei prieteni ai lui Jumong le spun lui Sayong si Gye Pil ca ei sunt cei care au salvat refugiatii.
Gye Pil este surprins si infricosat intrucatva.
Ma Ri, Oyi si Hyeopbo sunt foarte mandri de ce au facut. Soseono sculta ce ii spune  Jumong. Jumong este mirat sa o vada pe Soseono ca poarta inelul pe care i-l daduse dar o priveste cu drag si zambeste.

Intrebat de Soseono ce vrea sa faca mai departe, Jumong ii spune ca intentioneaza sa vada refugiatii cu prorpii sai ochi sid e aceea va merge in Nan Nak, Imdun si Jinbun. Soseono ii spune ca a venit in Hyeonto pentru ca tatal ei vrea sa cumpere arme de otel de le imperiul Han.

In acelasi timp Daeso ajunge la hanul unde statea Soseono si este surpins sa o vada pe fata impreuna cu Jumong. „Am auzit ca ai parasit Buyeo dar ce faci aici?”, il intreaba Daeso pe Jumong.

„M-am oprit din drumul meu aici”, raspunde cu calm Jumong. Soseono ii spune lui Daeso ca ea si Jumong s-au intalnit din intamplare, lucru pe care acesta nu il crede.

„De ce ai venit in Hyeonto?”, il intreaba la randul lui Jumong pe Daeso, adaungand ca el are impresia ca intre Daeso si Yang Jung este o intelegere secreta.

Daeso este furios auzind aceasta si raspunde ca a venit in Hyeonto numai pentru afaceri comerciale. Dupa aceasta daeso pleaca lasandu-i pe cei doi singuri.

Daeso se intoarce in odaile lui si il cheama pe  garda de copr al lui Yang Jung, Gong Hu,  pe care il intreaba daca i-ar putea recunoaste pe atacatorii Armatei de Fier.

Jumong isi ia la revedere de la Soseono spunandu-i ca probabil va mai calatori inca doua luni. Momentele de tandrete dintre cei doi sunt intrerupte de Ma Ri care ii anunta ca hanul este incercuit de armata Han.  Soseono le spune sa plece prin spate.

Dupa o scurta lupta cu soldatii Han Jumong si prietenii lui reusesc sa scape.

A doua zi Daeso se intoarce in Buyeo impreuna cu meseriasii  Han.

Intrebat de regele Geum Wa unde i-a gasit pe acestia Daeso minte si spune ca ei sunt refugiati pe care i-a salvat in drumul de intoarcere spre regat.

Regele Geum Wa ii cere lui Daeso sa ii puna pe meseriasi la treaba pentru a vedea ce arme pot sa fabrice ei.Noii veniti le cer lui Mopalmo si restului de meseriasi din fierarie sa plece pentru ca ei au de lucru.

„De acum inainte, cand noi lucram, nimeni nu are voia sa intre aici”, adauga meseriasii Han. „Dar cum vom afla secretul fabricarii armelor de otel?”, se intreaba Mopalmo. Fiind totusi amenintat de noii veniti ca vor pleca daca nu li se indeplineste conditia, Mopalmo si ajutoarele lui parasesc atenierul. A doua zi regele Geum Wa incearca noua sabie facuta se meseriasii Han care se divedeste superioara celor pe care le fabricase pana atunci Mopalmo.Jumong si cei trei prieteni ai sai sunt din nou pe drum.

„Vom merge pe muntele Cho Mu”, decide Jumong.

Ajunsi aici Jumong ii anunta pe cei trei prieteni ai lui ca are ceva sa le spuna.

„ma voi intoarce in Buyeo nu ca un print ci ca urmasul Armatei Damul. tatal meu a fost generalul Haemosu”, spune Jumong.

Ma Ri, Oyi si Hyeopbo sunt surprinsi de ceea ce spune Jumong.

Jumong continua spunandu-le ca acum se intoarce in Buyeo pentru a duce la indeplinire idealurile tatalui sau, acelea de a-i salva pe refugiati.
„Ma Ri, Hyeopbo, Oyi, sunteti de acord sa luptati alaturi de mine?”, intreaba Jumong.
„Da!” „Da!” raspunde cei trei in acelasi timp.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Coreea, Film coreean, Filme coreene, Filme istorice, Hallyu, Han Hye Jin, Han Ji-Hye, Historical Korean dramas, Jumong, Jun Kwang Ryul, KMovie, Korean Wave, Legendele palatului, Legendele palatului: Printul Jumong, New Korean Wave, Sageuk dramas, serial corean, seriale coreene, Seriale istorice, Song Il Gook, The book of three han, Vedete coreene și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Printul Jumong – episodul 25

 1. Monex zice:

  ..Mo Pal Mo ii arata lui Yeon Ta Bal sabia fabricata in armuraria Gye Ru iar Ju Mong isi da seama ca aceasta este.chiar mai buna decat cea pe care reusise sa o produca Dae So. Mo Pal Mo il incurajeaza spunandu-i ca va putea produce sabii de calitate superioara celor Han..Intre timp So Seo Noh il roaga pe Ju Mong sa fie atent la lucratorii adusi de Dae So dezvaluindu-i lui Jumong.intelegerea pe care Dae So o facuse cu Yang Jeong in schimbul careia urma sa se casatoreasca cu fiica acestuia. ..So Seo Noh il sustine cu convingere pe Jumong in decizia de a incepe actiuni militare impotriva Jin Beon si Im Dun insa.cand ii cere tatalui ei sa trimita luptatori in ajutorul lui Jumong acesta are o alta parere………..Tags ………..

 2. .Ye Soya este luata cu forta de cel care-l omorase pe tatal ei seful tribului Han Baek dar Jumong o salveaza..Intorsi la palat Ju Mong o cere de sotie pe Ye Soya..

 3. ..Mo Pal Mo ii arata lui Yeon Ta Bal sabia fabricata in armuraria Gye Ru iar Ju Mong isi da seama ca aceasta este.chiar mai buna decat cea pe care reusise sa o produca Dae So. Mo Pal Mo il incurajeaza spunandu-i ca va putea produce sabii de calitate superioara celor Han..Intre timp So Seo Noh il roaga pe Ju Mong sa fie atent la lucratorii adusi de Dae So dezvaluindu-i lui Jumong.intelegerea pe care Dae So o facuse cu Yang Jeong in schimbul careia urma sa se casatoreasca cu fiica acestuia. ..So Seo Noh il sustine cu convingere pe Jumong in decizia de a incepe actiuni militare impotriva Jin Beon si Im Dun insa.cand ii cere tatalui ei sa trimita luptatori in ajutorul lui Jumong acesta are o alta parere………..Tags ………..

 4. Gong Gil zice:

  Ai!!! Stiti filmul 🙂
  multumesc
  am sa aduc cat de repede pot episoadele la zi
  🙂

 5. Gong Gil zice:

  da..in episoadele care in si care nu au fost inca postate pe blog 😦
  multumesc pentru comentariu 🙂

 6. Gong Gil zice:

  🙂
  da asa este, stii serialul 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s