Printul Jumong – episodul 29

Regele  Geum este furios pentru ca nobilii SaChulDo au indraznit sa taie capul emisarului sau si doreste sa trimita trupe pentru a-i pedepsi pe acestia.
Primul ministru cauta sa il linisteasca, atragandu-i atentia ca un conflict intern ar duce la prabusirea regatului.

Curtenii sunt de aceeasi parere cu primul ministru in timp ce Daeso zambeste, stiind ca a castigat.

Jumong tace.

Daeso sustine ca razboiul trebuie oprit acum.Young Po si Daeso au o discutie in care Daeso il acuza pe fratele lui ca a trecut de partea lui Jumong atunci cand a cerut sa lupte in ariergarda armatei cu Armata de Fier a imperiului Han.

Young Po raspunde ca Jumong nu il foloseste si ca decizia ii apartine pentru ca el are  un plan pentru a castiga razboiul.

Daeso ii raspunde atunci ca Young Po vrea sa se implice in razboi pentru a-l infrange in competitia pentru desemnarea printului mostenitor. Young Po nu spune nimic.

Daeso isi ameninta fratele ca daca va mai gresi in continuare el nu il va ierta.

Young Po il intreaba pe Jumong ce ar trebui sa faca in situatia data.Jumong nu raspunde nimic.

Meseriasii adusi de Daeso in Buyeo primesc un mesaj secret din Hyeonto.A doua zi Jumong merge in vizita la regele Geum Wa.Regele il intreaba pe Jumong cum se poate rezolva criza de fata iar Jumong ii raspunde ca el se a supune deciziilor pe care regele le va lua.

Jumong, Ma Ri si Hyeopbo merg in oras si aud zonurile care circulau legat de decapitarea emisarului regelui Geum Wa de nobili. Jumong isi da seama ca aceste zvonuri au fost lansate intentionat pentru a-l obliga pe rege sa isi schimbe decizia.Pe drum Jumong si prietenii lui se intalnesc cu trei refugiati salvati din Hyeonto si acestia ii cer saii primeasca in randurile armatei regatului Buyeo pentru ca ei doresc sa lupte pentru a salva si restul refugiatilor din imperiul Han.

Unul dintre refugiati este chiar un copil, dar ceilalti insotitori ii spun lui Jumong si prietenilor lui ca ii cer sa il lase sa lupte pentru a razbuna moartea parintilor sai, ucisi de armata Han.Oyi ii atrage atentia lui Jumong ca in fata palatului regal din Buyeo se adunase o mare multime de refugiati care cereau sa se intalneasca cu regele.Jumong intra in palat si il cauta pe regele Geum Wa, caruia ii spune ca fostii soldati ai Armatei Damul s-au adunat in fata palatului si cer sa li se permita sa lupte in razboi.Regele Geum Wa si Jumong ies in afara palatului si discuta cu refugiatii, care le cer sa le permita sa lupte in razboi.

Regele Geum Wa ii anunta pe curteni ca in razboi va lupta fara ajutorul trupelor SaChulDo.

Primul ministru se impotriveste planurilor regelui, fiind de parere ca aceasta va insemna infrangerea armatei Buyeo.

Regele Geum Wa ii raspunde ca el pleaca la razboi fiind convins ca a castiga  si ca decizia lui este de neclintit.Curtenii nu mai spun nimic iar marea preoteasa Ma Oo Ryeong spune ca se va ruga pentru victoria armatei Buyeo in razboi. Regele Geum Wa ii cere generalului Heuk Chi sa pregateasca trupele in timp ce lui Jumong i se cere sa recruteze voluntari pentru armata.

Noaptea un grup de oameni se furiseaza in palat dar Jumong ii vede si il anunta pe regele Geum Wa.
Intre regele Geum Wa, Jumong si garda personala a regelui, pe de o parte, si atacatorii necunoscuti, pe de alta parte, se da o lupta.  Atacatorii sunt infranti de Jumong si intre cei deja morti Jumong recunoaste pe unii dintre meserasii adusi de Daeso din Hyeonto.
Daeso, Young Po, Ma Ri, Oyi si Hyeopbo  vin atrasi de zgomotul luptei.
Cand regele Geum Wa aude ca atacatorii sunt dintre meseriasii adusi de Daeso se intoarce si il priveste pe acesta.Daeso ingenunchiaza in fata tatalui sau si spune ca el nu stia adevarata identitate a meseriasilor adusi din Hyeonto.

Regele Geum Wa ii spune lui Daeso ca acesti meseriasi nu erau oameni care fugisera din Hyeonto ci  erau spioni trimisi de Yang Jung.

Daeso tace fara a spune ceva.

Intrebat de tatal sau de ce l-a mintit Daeso ii raspunde ca intentia lui a fost doar cea de a face din Buyeo un stat puternic. Regele Geum Wa ordona ca Daeso sa fie inchis si sa se investigheze relatia cu Yang Jung si cu meseriasii adusi din Hyeonto.

Yeon Ta Bal o anunta pe Yeomieul ca regele Geum Wa a fost atacat de ucigasi platiti.

Yeomieul discuta cu cele doua protejate ale ei despre aceasta situatie si este de parere ca dupa aceasta intamplare regele Geum Wa si Jumong vor fi mai puternici. In GyehRu, Mopalmo il anunta pe Musong ca a reusit ceva deosebit dar ca acest lucru este un secret pe care nu il poate inca spune. Jumong il interogheaza pe Daeso si il intreaba despre relatia cu Yang Jung. Daeso nu recunoaste nimic, spunand ca meseriasii fusesera adusi ca refugiati si nu ca lucratori in slujba lui Yang Jung.

La iesirea din camera lui Daeso Jumong se intalneste cu regina Wan Ho care ii cere sa o lase sa il vada pe Daeso. Cum Jumong o refuza regina il palmuieste, amenintandu-l ca nu ii va ierta atutudinea.

Regina Wan Ho merge apoi la regele Geum Wa si ii cere acestuia sa il elibereze pe Daeso.Cum regele refuza, regina Wan Ho insista. Regele ii reproseaza apoi ca ea a complotat impreuna cu nobilii si templul palatului impotriva lui si ca el stia aceste lucruri.

In Hyeonto, Yang Jung ordona trimiterea de trupe in ajutorul Jinbun si  Imdun.

Doamna Yuhwa merge sa o vada pe regina  Wan Ho careia ii cere o intrevedere intre patru ochi daca vrea sa il salveze pe Daeso. Doamna Yuhwa ii spune reginei ca il va determina pe rege sa il elibereze pe Daeso dar ii cere in schimb sa ii convinga pe nobili sa trimita trupe in ajutorul regelui. Doamna Yuhwa il intreaba pe Jumong care este rezultatul anchetei in care este implicat Daeso. Jumong ii spune mamei sale ca Daeso nu are de-a face cu tentativa de asainat si ca el il crede.
Doamna Yuhwa il sfatuieste pe Jumong sa ii spuna regelui ca Daeso este nevinovat si sa ii ceara acestuia sa il lase pe Daeso sa participe la razboi. Astfel, spune Doamna Yuhwa, Daeso ii va datora viata lui Jumong si regele se va asigura ca nobilii vor trimite trupele cerute.

A doua zi Jumong ii spune fratelui lui ca ii va da o sansa: Ii va spune regelui ca el este nevinovat si in schimb ii cere sa il ajute pe rege in viitorul razboi.Daeso este de acord cu oferta lui Jumong. Cum Daeso este de acord cu oferta lui, Jumong merge la regele Geum Wa pentru a-l informa despre nevinovatia acestuia si a-i cere sa il lase pe Daeso sa participe la razboi.Daeso ingenunchiaza in fata tatalui lui si ii cere sa ii ofere sansa de a repara greseala facuta prin acordarea dreptului de a participa la razboi.Regele este de acord cu cererea lui Daeso si anunta curtenii ca Jumong este numit general al armatei in viitorul razboi si le cere lui Daeso si Young Po sa ii fie alaturi lui Jumong in lupta.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Film coreean, Filme coreene, Filme istorice, Hallyu, Han Hye Jin, Han Ji-Hye, Historical Korean dramas, Jumong, KDrama, Kim Sung-Ryeong, KMovie, Korean Wave, Legendele palatului, Legendele palatului: Printul Jumong, New Korean Wave, Sageuk dramas, serial corean, seriale coreene, Seriale istorice, Song Il Gook, The book of three han, Vedete coreene și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Printul Jumong – episodul 29

  1. Dorina zice:

    Si episodul 29?!

  2. Dorina zice:

    Multumesc pentru rezumat!

  3. alexandra zice:

    Mi-a placut foarte mult fimul acesta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s